Det pålitliga ventilationsföretaget i Stockholm

Luftväxling Stockholm startades under 2018. Vi besitter flerårig kompetens inom ventilationsarbeten. Det vi arbetar främst med är montage, service och felsökningar.

Tjänster

Luftväxling Stockholm erbjuder följande tjänster till våra kunder

Montage

Vi utför montagearbeten i alla storlekar. Vare sig det är litet servicemontage eller en större entreprenad, så åtar vi oss arbetet.

Service & Reparation

Är det dags att serva din anläggning? Eller behöver du reparera någon del? Vi hjälper er med allt ifrån filterbyten, till genomgång av fläktar och aggregat, till felsökningar.

Felsökning

Det kan finnas många olika orsaker till att ventilationen inte fungerar. Vi kommer gärna ut och undersöker vad som är fel. Sedan lämnar vi ett åtgärdsförslag till er.

Serviceavtal

Med ett serviceavtal med oss, så kommer vi ut och går igenom dina fläktar och aggregat enligt en överenskommen intervall. Vi kollar så att allting fungerar som det ska och lämnar sedan över ett protokoll. .

Injustering

Med en injustering så ställer man in rätt flöden i alla ventiler i fastigheten, det behövs för att ventilationen ska fungera ordentligt.

Isolering

Isolering av ventilationen är viktig av flera olika anledningar. Det kan vara för brand, kondens, värme etc. Vi kan erbjuda isolering till både befintliga och nymonterade kanaler.

Anlita oss

Vill du anlita oss eller bli vår samarbets­partner?

Kontakta oss så kan vi hjälpa er med det ni behöver hjälp med inom ventilation.

  Kontakt